No.J.12019/17/2021-DC(KZL)/VOL-XIV OFFICE OF THE DEPUTY COMMISSIONER KHAWZAWL DISTRICT : KHAWZAWL

Khawzawl, the 17th September, 2021

<u>o r d e r</u>

Village Level Task Force, Khawzawl Vengthar ten an veng chhunga Covid-19 hrileng dinhmun uluk taka an thlir hnuah Restricted Area-a puang turin Deputy Commissioner, Khawzawl District hnenah dilna an rawn thehlut a.

Medical Team, Khawzawl District in zirchianna a neih hnuah Covid-19 hrileng laka mipuite him zawkna atan Restricted Area-a puan hi tha a tih thu Deputy Commissioner, Khawzawl hnenah a thlen bawk a.

Chuvangin, Section 34 (b), 34 (c) leh 34 (m) of the Disaster Management Act, 2005 tlawhchhanin Khawzawl Vengthar, Khawzawl chu ni 17.09.2021 chawhnu dar 1:00 atanga thu leh awm hma Restricted Area-ah puan a ni.

He Office Order lehkha number ngai dated 07.09.2021 kaltlanga Restricted Area-a hman tur inkhuahkhirhna tihchhuah tawh chu khauh taka kenkawh tur a ni.

> Sd/- C.C. LALCHHUANGKIMA Deputy Commissioner & Chairman District Disaster Management Authority Khawzawl District, Khawzawl

Memo No.J.12019/17/2021-DC(KZL)/VOL-XIV : Khawzawl, the 17th September, 2021 Copy to:

- 1. PS to Hon'ble Deputy Chief Minister, Mizoram.
- 2. Sr. PPS to Chief Secretary, Government of Mizoram.
- 3. Secretary to the Govt. of Mizoram, DM&R/Home Department.
- 4. Superintendent of Police, Khawzawl District.
- 5. District Medical Superintendent, Khawzawl District Hospital for information.
- 6. DIPRO, Champhai for favour of wide publicity.
- 7. Officer-in-charge, State Control Room, Directorate of DM&R, Aizawl.
- 8. Covid-19 Zonal Officers/Incident Commanders concerned for information and necessary action.
- 9. Chairman, Village Level Task Force, Khawzawl Vengthar He thupek hi tlangau hmanga lo puangzar tur leh khauh taka lo kengkawh turin ngen leh hriattir a ni.
- 10. Editors, Si-Ar leh Khawzawl Times for favour of wide publicity.
- 11. Proprietors, VLS and LR Vision for favour of wide publicity.
- 12. Website Manager, DC Office for uploading in office website.
- 13. Office Copy.

Deputy Commissioner

& Chairman District Disaster Management Authority Khawzawl District, Khawzawl